Header image  
Varför namnet Roxa  
  Startsidan : Filmarkiv : Kunder : Kontakt : Småstadsliv
   
 
Om Roxa Filmproduktion

 

1987 fick jag i uppdrag att filma min systers bröllop, och inför det lånade jag deras nyinköpta VHS kamera dagen före, och gjorde då min första kortfilm. Filmen blev lyckad och det kändes redan då att detta med att filma var min "grej"

Efter det har det blivit många Bröllop och kalas med åren, och än idag görs det en hel del sådana filmer.

När "hobbyn" började bli för "mycket" och att Företag började höra av sig för att få del av mina tjänster. Var det dax att starta eget, och det gjorde jag 2000-01-01.

Namnet Roxa kommer ifrån min far som kallades för Rox Olle och var en populär Dragspelare. Roxa är ett soldattorp som ligger i Hälsingland-Långhed, som då min far och hans nio syskon växte upp i.

2010 hade jag med andra ord 10 års jubileum... helt otroligt. Med alla dessa år bakom sig och massor av kunder... ja, verkligen massor av kunder! Så har jag fått varit med om många upplevelser av stora och små händelser, fantastiska ögonblick, männsiskor, förtag m.m.

Jag har med dessa år skaffat mig en erfarenhet som duger till det mesta... och som duger kanske till era funderingar och projekt, eller vad det nu kan vara som ni vill ha hjälp med?

Jag brukar säga till folk som frågar vad jag pysslar med:

"Allt som har med rörlig bild att göra"